Başköy İlkokulu
Adres Yeni Habur Un Fabrikası yanı/ Köprübaşı Mah./ Başverimli Beldesi/ Silopi /ŞIRNAK
04865332074

VİZYON

Milli eğitim sisteminin amaç ve ilkeleri, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda; Tüm paydaşlarımızın toplumun ihtiyaçları doğrultusunda eğitilmesi, onların çevre sorunlarına duyarlı, teknolojik gelişmelerden haberdar ve takipçi olmalarını sağlamak, yaratıcı ve araştırmacı düşünceyi desteklemek ve öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmektir.

MİSYON

Çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda, ilköğretim çağında bulunan her bireyin çağımızın gerektirdiği olanakları kullanarak, eğitim – öğretim görmek isteyeceği kurumlardan biri olmaktır.

Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim